Designet av Rachel Bilson for DKNY

Det synes at Christina Ricci ikke vil gå glipp av eventuelle hendelser i det siste. Så det et par uker siden i Louis Vuitton Gala i museet for samtidskunst i Los Angeles i anledning utstilling av Takashi Murakami.

Nå har den unge skuespilleren reist til New York for å delta i presentasjonen av deilig natt, den siste duften av Donna Karan. Christina Ricci hadde en dyrebar rød kjole signatur DKNY han satt du lurer på, ikke du tror?

Angivelig, Christina Ricci kjærlighet hoteller i Big Apple, hvor han bodde før han flyttet til Los Angeles. På festen erklærte skuespilleren at New York har noen av de beste hotellene i verden og at hun elsker å bo i et luksuriøse rom med utsikt over Central Park.

De siste årene har vi opplevd et fenomen uten like: alle kjendiser lansere en kleskolleksjon. Noen, som Olsen, de går utover og opprette sitt eget firma. Andre bare låne samarbeidet til en merkevare: Penelope Cruz og hennes søster Monica for Mango, Madonna H & M, etc.

Noen av disse samarbeidene er godt mottatt og andre mindre. For eksempel bringer at Avril Lavigne viser å design klær meg ikke bryr seg fordi du så dødelig. På den annen side, er at Rachel Bilson samarbeide med DKNY det svært gode nyheter. Allerede tok det å ta fatt på design!

Jeg elsker stilen Rachel. Faktisk er jeg sikker på at alle dere også og som nå er så glad som meg. Jeg vet også at du snart skal være litt mer: i galleriet har fire ser samling opprettet av Rachel for DKNY (se akronymer på Abbreviationfinder.org). Forresten, linjen kalles Edie Rose og jeg elsker den lille svarte kjolen.

Legg att eit svar