Ontworpen door Rachel Bilson voor DKNY

Het lijkt erop dat Christina Ricci niet wil missen eventuele gebeurtenissen de laatste tijd. Zag het een paar weken geleden in de Louis Vuitton Gala in het Museum van hedendaagse kunst in Los Angeles ter gelegenheid van de tentoonstelling van Takashi Murakami.

Nu, heeft de jonge actrice reisde naar New York te wonen om de presentatie van Delicious nacht, de laatste geur van Donna Karan. Christina Ricci droeg een handtekening van de kostbare rode jurk DKNY hij zat u benieuwd bent, vind je niet?

Blijkbaar, Christina Ricci liefde hotels in the Big Apple, waar hij woonde voordat hij naar Los Angeles. Op het feest verklaarde de actrice dat New York heeft een aantal van de beste hotels ter wereld en dat ze houdt van verblijven in een luxe kamer met uitzicht op Central Park.

In de afgelopen jaren hebben we ervaren een fenomeen zonder gelijke: alle beroemdheden lanceren een kleding collectie. Sommige, zoals de Olsen, ze overstijgen en maken van zijn eigen bedrijf. Anderen gewoon lenen zijn medewerking aan een merk: Penelope Cruz en haar zus Monica voor Mango, Madonna voor H & M, enz.

Sommige van deze samenwerkingen zijn goed ontvangen en andere minder. Bijvoorbeeld brengt dat Avril Lavigne om design kleding draait mij niet schelen omdat u zag fatale. Aan de andere kant, is dat Rachel Bilson met DKNY het samenwerken heel goed nieuws. Het duurde al te beginnen met het ontwerp!

Ik hou van de stijl van Rachel. In feite, ik weet zeker dat alles wat je ook en die zijn nu zo blij als ik. Ik weet ook dat u gaat binnenkort een beetje meer: op de tribune hebben vier blikken collectie gemaakt door Rachel voor DKNY (Zie acroniemen op Abbreviationfinder.org). By the way, de lijn heet Edie Rose en ik hou van de little black dress.

Geef een reactie