Designet af Rachel Bilson for DKNY

Det synes at Christina Ricci ikke ønsker at gå glip af begivenheder, der siden sidst. Så det et par uger siden i Louis Vuitton Gala i Museum of contemporary art i Los Angeles i forbindelse med udstillingen af Takashi Murakami.

Nu, den unge skuespillerinde er rejst til New York for at deltage i præsentationen af Delicious nat, den sidste duft af Donna Karan. Christina Ricci bar en dyrebar røde kjole signatur DKNY han sad du spekulerer på, tror du ikke?

Tilsyneladende, Christina Ricci kærlighed hoteller i the Big Apple, hvor han boede før han flyttede til Los Angeles. Til festen erklæret skuespillerinden at New York har nogle af de bedste hoteller i verden, og at hun elsker at bo i et luksuriøst værelse med udsigt over Central Park.

I de seneste år har vi oplevet et fænomen uden lige: alle berømtheder lancere en tøj kollektion. Nogle, såsom Olsen, de går ud over og skabe sit eget firma. Andre bare låne sit samarbejde til en brand: Penelope Cruz og hendes søster Monica for Mango, Madonna for H & M, osv.

Nogle af disse samarbejder er godt modtaget og andre mindre. For eksempel, bringer at Avril Lavigne viser at design tøj mig ligeglad fordi du så fatal. På den anden side er at Rachel Bilson samarbejder med DKNY det meget gode nyheder. Allerede tog det for at påmønstre design!

Jeg elsker typografien Rachel. Faktisk, jeg er sikker på at alle du også og der lige nu er så glad som mig. Jeg ved også, at du snart vil være lidt mere: i galleriet har fire ser samling lavet af Rachel for DKNY (Se akronymer på Abbreviationfinder.org). Af den måde, linjen kaldes Edie Rose og jeg elsker den lille sorte kjole.

Skriv et svar